Chat with us, powered by LiveChat

Om oppholdet

Support før reise

Vi guider deg gjennom hele din forberedelse til din tur og du vil alltid ha mulighet for å skrive eller ringe til oss. Når du har meldt deg på mottar du forberedelsesguiden, som nøye forklarer det som skal gjøres før avreise. Dette innebærer blant annet vaksinasjoner, forsikring og flybilletter. Ytterligere vil det være en facebook gruppe for alle de som skal være med på ditt opphold. I gruppen kan du for eksempel arrangere det slik at du reiser samme tider som de andre.

About the stay - Try Medics hospital internship abroad
About the stay - Try Medics hospital internship abroad

Support på destinasjonen

Vi har etablert sikre rammer rundt praktikken for å fremme din læring og opplevelse. Du vil bli møtt av oss ved flyplassen når du ankommer destinasjonen. Vår dedikerte program manager på destinasjonen vil sikre at ditt opphold forløper som planlagt og at du blir ordentlig introdusert til sykehuset og de involverte mentorene. Program manageren vil daglig følge deg opp og være der under hele ditt opphold. Du kommer til å bo i Try Medics huset med resten av de reisende. Utover program manageren vil det være blant annet kokk, rengjøringspersonale og sjåfør ved huset. På denne måten kan du fokusere kun på din praktikk og opphold. Vårt team er utrolig imøtekommende og alltid klar for å gi deg en hjelpende hånd.

Din praktikk

Din første mandag på oppholdet vil være en orienterings dag, hvor du blir vist rundt på sykehuset og byen du bor i. Deretter vil praktiken på din tildelte avdeling starte på tirsdagen.

Bolig

Du og dine medreisende kommer til å bo i Try Medics huset på din valgte destinasjon. Å bo med andre som du deler interesser med er alltid gøy. Vi opplever at deltagere får venner for livet!  Det er derfor sikkert å reise alene, og det er også ganske vanlig å gjøre. Våre hus har store hager, gode avslapningsområder, tv og soverom med køyesenger. Det er også wifi i husene. Hastigheten er ikke som i Norge, men god nok til at du kan ha god kontakt med de hjemme. Enten om du vil sole deg i hagen eller spille spill med de andre er det gode muligheter for det meste i tiden utenom praktikken.

About the stay - Try Medics hospital internship abroad
About the stay - Try Medics hospital internship abroad
About the stay - Try Medics hospital internship abroad

Mat

Under ditt opphold vil vår dedikerte kokk lage frokost og middag til deg. De vil sørge for å lage både tradisjonelle lokale måltider og noen måltider som minner litt mer om de vi har hjemme. Om du skulle ha noen spesielle behov vil kokkene gjøre deres beste for å tilpasse maten. Gi oss en beskjed under “bemerkninger” ved din påmeldig.

Sikkerhet

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Mange møder Afrika for første gang, hvilket kan være overvældende. Try Medics destinationerne er generelt trygge og i rolige områder. Try Medics husene tilbyder sikre rammer omkring opholdet med vagter døgnet rundt. Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Mange møter Afrika for første gang, noe som kan virke overveldende. Try medics destinasjonene er generelt trygge og rolige områder. Try Medics husene tilbyr sikre rammer rundt oppholdet og vakter døgnet rundt.

Vil du vite mer?

Få svar på alle dine spørsmål!