Chat with us, powered by LiveChat

Bak Try Medics

Try Medics ønske er å utvide unges perspektiv på global helse og skape gode rammer for en reise fylt med personlig utvikling, akademisk erfaring og positive tverrkulturelle relasjoner innenfor det medisinske felt.

I tett samarbeid med flere sykehus tilbyr vi to forløp. Et som gir studenter som vurderer en karriere innen helsefag innsikt i deres ønskelige yrke. På det andre forløpet tilbyr vi til studerende på en helsefaglig institusjon, mulighet for å få innsikt i praktisk sykehusarbeid og i et annerledes helsevesen.

Reisendes sikkerhet og trivsel er vår høyeste prioritet og derfor er det på hver destinasjon et dedikert team. Teamene består av program manager, kokk, rengjøringspersonale, sjåfør og mer. Program manageren vil sikre at oppholdet forløper som planlagt, og at reisende blir ordentlig introdusert til sykehuset og det involverte sykehuspersonalet. De vil daglig følge opp de reisendes fremskritt og gjøre sitt beste for at de kun skal fokusere på å lære og å oppleve mest mulig.

De reisende bor sammen i Try Medics huset på destinasjonen, som kun er forbeholdt dem. Vi opplever at det skapes et godt felleskap mellom de reisende, særlig fordi de alle har en felles interesse i helsefag.

Try Medics er en dansk organisasjon og under kan du se hvilket team du blir møtt av på destinasjonen, og hvem som hjelper deg i din forberedelse til ditt opphold.

Hvem er vi?

I Danmark

Oliver

Opholdskoordinator

Oliver sørger for å ta hånd om reisendes forberedelse, slik at de trygt kan reise på et Try Medics opphold i utlandet. Han er som regel alltid tilgjengelig på telefon, eller på mail, for å svare på alle spørsmål som skulle komme. Han er også ofte på besøk på destinasjonene.

Sonny

Operasjons manager

Med sin lange erfaring innenfor virksomhetsetablering og styring bidrar Sonny til å skape en velfungerende organisasjon. Sonny er medstifter av flere virksomheter i Afrika, USA og Danmark.

Teamet på Zanzibar

Maria

Maria

Program Manager

Maria tar hånd om de reisende fra de lander på Zanzibar og sikrer at deres praktikk opphold forløper trygt og som planlagt. Hun er der i det daglige med de reisende, både under og etter praktikken, for å hele tiden ha god oversikt.

Hashim

Hashim

Sjåfør

Hashim er Try Medics trofaste sjåfør på Zanzibar. Han sørger for å kjøre de reisende ut på alle aktiviteter samt til og fra sykehuset i hverdagene. Hashim kommer godt overens med de reisende, og er alltid med på en spøk!

Asha

Asha

Kokk

Asha sørger for deilig frokost og middag for de reisende på Zanzibar. Med hennes gode smakssans byr hun på de beste tropiske rettene og en burger i ny og ne.

Zamzam

Zamzam

Kokk

Zamzam er utrolig smilende og sørger for å hjelpe Asha med å stelle i stand deilige måltider til deg og dine medreisende.

Bakari

Bakari

Nattevakt

Sammen med Juma vokter Bakari over Try Medics huset på Zanzibar om natten så de reisende trygt kan legge seg etter en dag full av opplevelser.

Juma

Juma

Nattevakt

Sammen med Bakari vokter Juma over Try Medics huset på Zanzibar om natten så de reisende trygt kan legge seg etter en dag full av opplevelser.

Khamis

Khamis

Gartner

Khamis holder Try Medics huser i god stand, så de reisende kan tilbringe ettermiddagene i idylliske omgivelser med mulighet for å bade, lese eller bare nyte sola, og mye mer.

Latifa

Latifa

Rengjøring

Latifa sørger for at de reisende kan komme hjem til et rent hus på Zanzibar etter en praktikkdag på sykehuset.

Khamis

Khamis

Vedlikehold

Khamis er teamets alt mulig mann, som sørger for å holde bassenget rent og Try Medics huset i god stand. Khamis er virkelig løsningsorientert og klarer alle reprasjonsoppgaver på huset uten problem.

Bahati

Bahati

Kosekatt

Bahati betyr hell og lykke på Swahili. Han bor i Try Medics huset og ønsker de reisende velkommen når kommer hjem fra en praktikkdag.

Teamet i Uganda

Patricia

Patricia

Program manager

Patricia tar hånd om de reisende fra de lander i Uganda og sikrer at deres opphold forløper trygt og som planlagt. Hun er der i det daglige med de reisende, både under og etter praktikken, for å hele tiden ha god oversikt. Hun påstår selv at hun fungerer som de reisendes mor når de er i Uganda.

Paul

Paul

Kokk

Paul lager frokost, lunsj og middag til de reisende. Han lytter til deres ønsker og sikrer en god blanding av vestlig og afrikansk mat.

James

James

Vedlikehold

James hjelper Wilberforce med å holde huset i god stand. Han er alltid med på en god spøk, og er utrolig imøtekommende og blid.

Docas

Docas

Rengjøring

Docas sørger for at de reisende kommer hjem til et rent hus, etter de er ferdig med praktikk på sykehuset. Hun må innrømme, med et smil om munnen, at hun synes skandinaviske ungdommer roter mye.

Wilberforce

Wilberforce

Vedlikehold

Wilberforce sørger for å holde huset i god stand. Han er utrolig løsningsorientert.

Kazini

Kazini

Nattevakt

Kazini holder vakt ved Try Medics huset om natten, slik at de reisende trygt kan sove etter en begivenhetsrik dag.

Justine

Justine

Rengøring

Justine hjælper Docas med rengøring af Try Medics huset. Hun blev mor til hendes skønne søn på billedet i januar 2018.